FatBike på Snø – Guidens anbefaling

Kort forklart: Alltid til de beste plasser for å sykle på snøen.

FatBikes er perfekt laget for å sykle på snø med sine brede dekk som har lavt trykk. Været forandrer seg fort her på Svalbard og dermed også snøforholdene. For å komme seg til snøen hvor det er gøy å sykle, tilbyr vi derfor „Guidens anbefaling“. Når du møter guiden foran Radisson Blu hotellet, vil du få vite hvor turen går til denne dagen og hvordan forholdene kommer til å være. Med det er vi veldig fleksible for å sikre at dere få en god opplevelse med høyarktisk sykling.

Siden vi drar ut i veldig små grupper, kan vi derfor ta hensyn til deres ønsker; uansett om fokus er action, foto (fatbiking med nordlys…) eller å oppleve ro og stillhet i det storartede landskapet.

Kle deg for fysisk aktivitet og ta med noen ekstra klær til å ta på deg mens vi har pauser. Du kan også finne mer informasjon om klær på vår nettside www.FatBikeSpitsbergen.com.


Vanskelighetsgrad: Middels krevende. Dersom du greier å sykle i noen timer med motbakke av og til, så kan du gjøre dette!

I løpet av turen tilbyr vi varm drikke og kjeks. Vi utstyrer deg meg hjelm, alpinbriller og balaklava. Kle deg for fysisk aktivitet og ta med varme klær i tilfelle du blir kald.

  • Sesong: Desember – Mai og på forespørsel
  • Kapasitet: 1 – 4 Voksne + 2 Barn
  • Varighet: ca. 4 timer
  • Pris: NOK 945,- per person